Wat is Google Ads?

Google Ads is een online advertentieplatform van Google. Het stelt bedrijven & adverteerders in staat om op verschillende websites en zoekresultaten van Google te adverteren. De advertenties worden weergegeven wanneer gebruikers zoeken naar specifieke zoekwoorden of wanneer ze websites bezoeken die relevant zijn voor de Google advertenties (Google Display Netwerk).

Google partner. Jouw Google Ads door SPHYNX branding agency uit Kortrijk. Bedenken, opzetten en optimaliseren van advertenties voor op Google.

Meer zichtbaarheid dankzij Google Ads

Zorg ervoor dat je zichtbaar bent voor potentiële klanten wanneer ze op Google zoeken naar bedrijven zoals die van jou. Je investeert alleen in meetbare resultaten, zoals verkoop, leads, bezoekers op je website of telefoontjes naar je onderneming...

Ben je al actief op Google Ads? En wil je meer zichtbaarheid, clicks en klanten? Lees hier de 3 basis geheimen voor een succesvolle advertentiecampagne.

Voordelen Google Ads Voordelen Google Ads Voordelen Google Ads

De voordelen van Google Ads

De voordelen van Google Ads zijn talrijk voor bedrijven die online zichtbaarheid willen vergroten en hun doelgroep willen bereiken. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

Gerichte advertenties, Flexibele budgetteringsopties, Meetbare resultaten

Met Google Ads kunnen je advertenties getarget worden op basis van verschillende criteria, zoals geografische locatie, demografische gegevens en specifieke interesses. Dit stelt je in staat om je advertenties alleen te laten zien aan de juiste doelgroep, waardoor de kans op conversies en verkoop vergroot wordt.

Daarnaast biedt Google Ads gedetailleerde rapportage en analyse van de prestaties van advertenties. Adverteerders kunnen inzicht krijgen in het aantal vertoningen, klikken en conversies.

Hoe kunnen we jou helpen?

Als Google Partner creëren wij krachtige campagnes die voor waardevolle leads zorgen.