Betrouwbare webhosting
voor jouw website

Webhosting is een essentieel onderdeel voor jouw website. Het is de fysieke locatie (fysieke server) waar je website wordt opgeslagen. De code van je website, afbeeldingen, video's & tekst. Zo is je site toegankelijk voor het publiek op het internet door een domeinnaam of ook URL genoemd.

Webhosting biedt ook andere belangrijke functies, zoals e-mailaccounts met je eigen domeinnaam om professionele e-mailadressen te maken, zoals info@jouw-domeinnaam.be, en databasebeheer om je website te voorzien van dynamische content en bijhouden van andere informatie zoals klanten accounts.

SPHYNX agency als Combell partner

SPHYNX agency is een trotse partner van Combell, de toonaangevende webhostingprovider in België. Als Combell partner kunnen wij betrouwbare en hoogwaardige webhostingdiensten aanbieden.

Het hebben van een stabiele & snelle webhosting is essentieel voor het succes van jouw website. Zodat jouw bezoekers een optimale ervaring believen.

Daarnaast zijn onze webhosting pakketten voorzien van een hoog niveau van beveiliging. Je wilt natuurlijk niet dat jouw website gehackt wordt of dat er gevoelige gegevens worden gestolen. 

Er is ook een regelmatige back-up voorzien. Dit zorgt ervoor dat we altijd een kopie van de laatste versie van je website ter beschikking hebben voor het geval dat er iets zou mislopen. Bijvoorbeeld als je per ongeluk een aantal pagina's/foto's zou verwijderen.

De servers van onze partner in webhosting.

SSL certificaat SSL certificaat SSL certificaat

SSL-certificaat op elke hosting

Veilige HTTPS-verbinding (https://)
Is tegenwoordig een must-have voor elke website. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat alle gegevens die worden uitgewisseld tussen de website en de bezoeker versleuteld worden. Dit betekent dat de informatie niet kan worden onderschept door hackers. Het hebben van een SSL-certificaat straalt vertrouwen uit naar je bezoekers en kan zelfs je zoekmachine rankings verbeteren.

SSL verplicht door GDPR-wetgeving
Dankzij die bescherming ben je ook GDPR-proof. Een SSL-certificaat is een vereiste om aan deze wetgeving te voldoen.

Het belang van betrouwbare webhosting

Bij SPHYNX agency begrijpen wij het belang van betrouwbare webhosting. Daarom hebben we gekozen voor een betrouwbare partner. Met hoogwaardige diensten, geavanceerde beveiliging, snelle laadtijden en uitstekende klantenondersteuning. Zo zijn wij de ideale partner voor jouw webhostingbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.