Een sterk merk met een
overtuigende visuele identiteit

Het logo en de huisstijl dragen de kernwaarden en persoonlijke aanpak van het bedrijf. We hebben bewust gekozen voor een warmere kleur. Net omdat Applisquare gelooft in een persoonlijke aanpak en begeleiding van de kandidaten. De klanten mogen rekenen op een long term partnership.

Ontwerpen van de visitekaartjes voor applisquare

Naar een sterke merkidentiteit

Een sterke merkidentiteit was hier essentieel voor het opbouwen van vertrouwen bij klanten & kandidaten. Het laten zien waar ze voor staan.

Passie & Betrokkenheid. 
De betrokkenheid van de dames van Applisquare bij het rekruteren van kandidaten is opmerkelijk. Voor hen is het van groot belang om de IT-talenten zorgvuldig te matchen met bedrijven. 

Dit wordt ook duidelijk weerspiegeld in hun gloednieuwe website. Met een meeslepend verhaal en prachtige beelden wordt de professionele aanpak en aangename werkomgeving op een doeltreffende manier gecommuniceerd.

Naast een aantrekkelijk & gebruiksvriendelijk ontwerp is de website voorzien van essentiële SEO-componenten om beter geïndexeerd te worden door Google. Strategische elementen helpen bij het genereren van meer leads.

Website van Applisquare, gepresenteerd in een zwarte iPad. Perfect mobielvriendelijk of responsive.
< >

De rebranding betekende voor Applisquare niet alleen een transformatie, maar ook een sprong voorwaarts naar een vooruitstrevend en hoogwaardig merk. Zo kan Applisquare zich nog beter onderscheiden & positioneren als dé partner voor het rekruteren van IT-talent en de groei van hun klanten.

Hoe
kunnen we jou
helpen?

Samen met jou maken we van jouw merk een absolute sensatie en toveren we jouw website om in een heuse conversiemachine.