Voorbeeld mobiele weergave van de website voor Globetrade, design en ontwikkeling door SPHYNX agency Kortrijk. Gepresenteerd in een iPhone.

Website Globetrade Kortrijk

Creatief, speels & professioneel

Het ontwerp van de website past perfect binnen de nieuwe branding: "PLAY WITHOUT END.". Professioneel zoals ze zijn & tegelijk speels zoals hun creaties.

Voorbeeld home pagina website voor Globetrade in een iPad presentatie. Ontwerp en ontwikkeling door SPHYNX agency Kortrijk
Voorbeeld mobiele weergave van de website voor Globetrade, design en ontwikkeling door SPHYNX agency Kortrijk. Gepresenteerd in een iPhone.

Een moderne twist:
Light/Dark modus

Deze functie geeft de bezoeker de vrijheid om de kleurweergave van de website aan te passen aan zijn/haar voorkeur.  Een heldere, lichte weergave of net een donkerder en gedurfd design.

Daarnaast detecteert de website zelf of de werkomgeving (OS: Operating System) van de gebruiker op light/dark modus is ingesteld. Zo start de website automatisch in light of dark mode.

Voorbeeld van een website met light & dark mode. Gepresenteerd in 2 laptops. Ontwerp en ontwikkeling door SPHYNX Branding agency uit Kortrijk.

Subtiele animaties

De subtiel ingewerkte animaties en scrolleffecten zorgen voor een dynamische & modernere uitstraling, zonder de aandacht van de gebruiker te verstoren. Dit maakt het voor de bezoeker ook aangenamer om door de website te navigeren.

Hoe
kunnen we jou helpen?

Samen met jou maken we van jouw merk een absolute sensatie en toveren we jouw website om in een heuse conversiemachine.