DEMÛ bouwgroep

Website op maat

Hun wens: de innovatieve en duurzame concepten van DEMÛ op een doeltreffende manier aan een breed publiek presenteren. We hebben een website op maat ontworpen & ontwikkeld.

Voorbeeld van een website gemaakt door SPHYNX agency uit Kortrijk. Website voor Demû projectontwikkeling. Zero Energy Homes.

De energiekosten zijn geëxplodeerd

DEMÛ biedt met hun "ZERO Energy Homes" de perfecte oplossing. Deze woningen zijn niet duurder dan traditionele huizen, maar ze leveren aanzienlijke besparingen op lange termijn. DEMÛ maakt gebruik van de modernste technieken om woningen te bouwen die zowel duurzaam als kostenefficiënt zijn.

Modern webdesign

Ons webdesign team creëerde een modern ontwerp dat naadloos aansluit bij DEMÛ's merkidentiteit. Dit ontwerp straalt de betrouwbaarheid & innovatiekracht van het bedrijf uit.

Het resultaat is een dynamische en informatieve website die potentiële klanten inspireert en overtuigt. Dit project versterkt de positie van DEMÛ als marktleider in duurzame woningbouw.

Intuïtief ontwerp voor meer leads

Lead generation is cruciaal voor het succes van elke onderneming, vooral in de competitieve bouwsector. De website van DEMÛ is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel & gebruiksvriendelijk. 

Door een intuïtief ontwerp zorgen we ervoor dat de bezoekers omgezet kunnen worden in leads. Dit helpt het verkoopproces van DEMÛ te vergemakkelijken. Hierdoor kan DEMÛ bouwgroep zich richten op wat ze het beste doen: het bouwen van duurzame en energiezuinige woningen.

Neem contact op voor jouw website op maat

Zit je met vragen, wensen of specifieke eisen voor jouw toekomstige website? Wij staan klaar om jou te helpen met een oplossing op maat.