Lo Immo

Website op maat

Koppeling met Zabun

Lo-Immo is een gerenommeerd immokantoor gevestigd in Lochristi. Met een divers portfolio van residentiële & commerciële panden streeft Lo-Immo ernaar om het zoekproces naar vastgoed te stroomlijnen en de klantenervaring te verbeteren via haar digitale kanalen.

Interactieve kaart met pandoverzicht

Een dynamische kaartfunctie biedt de gebruikers een interactief overzicht van alle beschikbare panden. Door gebruik te maken van de Google Maps API kunnen gebruikers eenvoudig navigeren door verschillende locaties en panden, rechtstreeks op de kaartinterface in de website.

In onze benadering van panddetail pagina's is elk element zorgvuldig ontworpen om gebruikers een diepgaand inzicht te bieden in de unieke kenmerken van elk pand. Met hoogwaardige afbeeldingen, uitgebreide beschrijvingen en prominente weergave van belangrijke kenmerken, worden onze detailpagina's een verrijkende ervaring die potentiële kopers betovert en informeert.

Nieuwbouw projecten

Voor grotere ontwikkelingen en projecten zijn speciale detailpagina's gemaakt om architectonische visualisaties, plattegronden en voorzieningen te presenteren. Deze pagina's dienen als een meeslepende ervaring voor potentiële kopers of investeerders, waarbij een glimp wordt geboden van de voorgestelde levensstijl of commerciële mogelijkheden.

Website gekoppeld met Zabun

Naadloze integratie met de vastgoedsoftware Zabun is geïmplementeerd om pandgegevens te synchroniseren en backend-processen te stroomlijnen. Deze integratie zorgt ervoor dat alle panden automatisch worden bijgewerkt en dat vragen en interacties via de website naadloos worden geïntegreerd in het CRM-systeem van Zabun, voor een efficiënte leadbeheer & klantcommunicatie.

Door onze nauwe samenwerking met Lo-Immo en onze diepgaande expertise op het gebied van branding en digitale oplossingen hebben we het online platform van Lo-Immo naar ongekende hoogten gebracht. Onze geïntegreerde aanpak heeft niet alleen de gebruikerservaring verbeterd, maar ook de operationele efficiëntie geoptimaliseerd.

lo-immo.be

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen met jou maken we van jouw merk een absolute sensatie en toveren we jouw website om in een heuse conversiemachine.