In zee gaan met BOSS Consultancy laat ondernemers toe om te doen wat ze graag doen, zonder zich druk te moeten maken over hun papierwerk. Boss Consultancy vertrouwde ons om een ijzersterk merk en een dynamische website te creëren die hun kernwaarden weerspiegelen.

Logo & huisstijl ontwerp

We hebben gekozen voor een herkenbare ronde vorm, zo konden we het merk versterken en terugbrengen naar de basis van een eenvoudige en inspirerende ontwerpstijl. Het resultaat was een dynamische en speelse huisstijl die tegelijkertijd professionaliteit uitstraalt.

Het logo is een afspiegeling van hun kernwaarden: betrouwbaarheid, passie, creativiteit & professionaliteit. 

Het logo is gebaseerd op een ronde vorm, die eenvoud en inspiratie uitstraalt. In het midden bevindt zich een verborgen hart, dat kracht en vertrouwen symboliseert.

Branding & website op maat voor Boss Consultancy uit Kortrijk.

De website met een naadloos UX ontwerp

Gebruikerservaring, ook wel UX genoemd, is van cruciaal belang bij webdesign. Het richt zich op de interactie tussen gebruikers en producten, zoals websites en apps. Een naadloze UX zorgt ervoor dat bezoekers moeiteloos door de website kunnen navigeren.

Het bevordert klanttevredenheid door tegemoet te komen aan hun behoeften en verwachtingen. Hierdoor wordt er een positieve perceptie van het merk gecreëerd.

Voorbeeld van een responsive website voor Boss Consultancy uit Kortrijk. De website wordt gepresenteerd in een iPhone. Mobielvriendelijke, responsive website.

Een goed ontworpen UX kan bovendien leiden tot hogere conversiepercentages, door de gebruikers aan te moedigen om gewenste acties te voltooien. Dit kan variëren van het invullen van formulieren tot het plaatsen van bestellingen. 

Door user-centered designprincipes toe te passen, biedt Boss Consultancy een krachtig en effectief online platform aan met hun website.

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen met jou maken we van jouw merk een absolute sensatie en toveren we jouw website om in een heuse conversiemachine.