SEO of Zoekmachine Optimalisatie

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie. SEO is de techniek om je website te optimaliseren om zo hoger te scoren in de Google organische zoekresultaten.

Je mooie website komt niet zonder slag of stoot op de eerste pagina van de Google zoekresultaten. Google bepaalt de ranking aan de hand van een ingewikkeld algoritme die met heel veel verschillende zaken rekening houdt.

Een eerste SEO-TIP

Zorg voor duidelijke meta tags (titel & beschrijving) op elke pagina van je website.

Waarom hoger scoren op Google?

75% van de website bezoekers worden door een zoekmachine zoals Google doorverwezen. Dit is al genoeg om vast te stellen dat zoekmachine optimalisatie (SEO) een belangrijke factor vormt van uw online marketing.

Je website is in deze tijden je belangrijkste tool om kwalitatieve leads binnen te halen. Zit je potentiële klant met een probleem, dan is zijn eerste reflex een rondje googelen. Net daarom is het zo belangrijk dat je website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines.

Wij zorgen dat je potentiële klanten jouw website vinden

Aan de hand van de juiste content (tekst, foto, video,...) en doordachte zoekwoorden onderzoek gaan we aan de slag met jouw website. We houden jouw website in de het oog met de juiste tools en software om de sprongen vast te stellen en bij te sturen.

© Sphynx Agency
Vredelaan 41, 8500 Kortrijk
feweb member